0
Нямате продукти в количката.

Услуги

МОНТАЖ НА КЛИМАТИЦИ

 

КЛИМА ТЕХНИК извършва монтаж на климатици със собствени монтажни екипи. Наглед обикновена процедура, много често на монтажа се гледа като на нещо не чак толкова важно и се прави компромис с него.

А това често е най- голямата грешка при покупка на климатизатор: зле направеният монтаж, с некачествени материали, може сериозно да навреди на вашата инсталация или да скъси времето на нейното функциониране.

И най-евтиният климатик, добре монтиран, може да работи по- надеждно дори от най-скъпия с некачествен монтаж. Поради тази причина монтажа е нещо,  което не бива да се подминава с лека ръка . Ние смятаме, че с качествените материали, които влагаме, с висококвалифицирани и добре оборудвани екипи, вие получавате перфектен монтаж.

 
Цени на монтажи на климатици закупени от нас:
 
За стенни и таванно- подови климатици до 12000 Btu цена стандартен монтаж*
180 лв.

 

За стенни и таванно- подови климатици от 14000 до 18000 Btu цена стандартен монтаж*
200 лв.

 

 

За стенни и таванно- подови климатици 21- 24000 Btu цена стандартен монтаж*
220 лв.

 

 

За колонни климатици от 24000 до 36000 Btu цена стандартен монтаж*
250 лв.

 

 

За колонни климатици до от 48000 до 60000 Btu цена стандартен монтаж*
350 лв.

 


Запознайте се по-подробно с цените на монтажните услуги

За други видове климатици /касетъчни, канални, таванни/, цената на инсталацията се определя от спецификата на монтажа.


* Стандартният монтаж включва: монтаж на един етап, качване на техниката с асансьор след първи етаж, изнасяне на външния модул под/ до прозорец, до три линейни метра тръбен пакет, до три линейни метра захранващ кабел, пробиване на една дупка /Ø45, до 400 мм./ за тръбния пакет в стена, отвеждане на конденза до външното тяло.

Това са дейности, които вървят „ръка за ръка“ със сервизирането на климатиците. При добра поддръжка и редовни профилактики, ние удължаваме живота на климатичните системи с 5 и повече години.

Освен това правилно извършеното почистване и дезинфекциране на топлообменниците е предпоставка за по- здравословна среда в обитаемите помещения. Виж повече за профилактика

 

Профилактика и абонаментна поддръжка

Сервиз на климатици

 

КЛИМА ТЕХНИК е сервиз за климатична техника. Ако имате проблем с Вашия климатик, независимо дали е гаранционен или извънгаранционен, ние ще го решим.

В основата на добрия сервиз стои правилната диагностика и локализиране на проблема. А това е възможно само когато налице са знания и опит и не на последно място качествена диагностична апаратура.

КЛИМА ТЕХНИК е основен дистрибутор на марките Daikin, Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Fujitsu General, Toshiba, Carrier, Hitachi, Sharp, Panasonic, Chofu, LG, Midea, Haier, Gree и Samsung.

Благодарение на широко поддържана складова наличност на най- добрите модели на пазара, ние можем в най- кратки срокове да доставим и монтираме желания модел.

 

Доставка на климатици