0
Нямате продукти в количката.

Toshiba

Toshiba RAS-10G2KVP-E Super Daisekai 8

Филтър "Super oxy-deo"
Филтърът има двойно действие - съдържа витамин С и екстракт от кафе които имат освежаващ ефект. Съдържа и зеолит, който служи за почистване
Функция „Sleep timer”
Функция за спиране временно работата на таймера.
Функция „Автоматичен рестарт“
Функцията се изразява в стартиране на клиамтизатора с последните му зададени настройки в случаите, когато преди това е било прекъснато зах
Функция „Дезинфекция на топлообменника“
Функцията се изразава в 20 минутно изсушаване на вътрешния топлообменник, след като е работил в режим охлаждане (след работа в режим охлажда
Функция „Изсушаване на въздуха“
Функцията служи за намаляване влагосъдържанивто във въздуха, като не влияе на температурата в помещението.
Функция „Таймер“

Програмируем таймер за задаване час на включване и/или изключване на климатика.

Функция „Турбо мощност“

Функцията служи за форсиране на клиамтизатора и работа на максимална мощност, като по този начин бързо се достига зададената температура.


Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
100%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
100%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
85%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
100%
230900лв.
238000лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


Безплатна доставка
5 години гаранция

Моделът Toshiba RAS- 10G2KVP-E Super Daiseikai 8 е хипер инвертор, съчетал най-високите технологии и енергийни класове за охлаждане и отопление. Освен  плазма филтър, притежава и режим на пречистване на въздуха чрез плазма йонен генератор, което осигурява свежа, чиста и здравословна среда . Чрез DC хибридната инверторна технология се достига до най-високи нива на мощност , осигуряване на желаната температура и висока енергийна ефективност. DC двойно -роторният процесор предлага стабилни резултати при минимално триене, което води до ниски нива на шум на външното тяло.

ПроизводителToshiba
За помещенияот 15 до 25 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане50/70 m3
t° на приложение (охлаждане)от -10 до+46°С
t° на приложение (отопление)от -15 до+24°С
Отдавана мощност (охлаждане)0.55-2.50-3.50 kW
pdf Упътване Toshiba RAS-10G2KVP-E Super Daisekai 8 свали