0
Нямате продукти в количката.

Toshiba

Toshiba RAS-B10UFV-E / RAS-10N3AV2-E


Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
90%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
87%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
49%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
99%
209900лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


Безплатна доставка
5 години гаранция

Подовия климатик на Toshiba от серията Bi-flow е с компактно вътрешно тяло което позволява подов или нискостенен монтаж. Подовият климатик на Toshiba не само дизайн и изчистени форми , той ще Ви даде още : 

-  Комфорт и уют - климатика осигурява пълен конфорт  както в режим отопление, така и в режим охлаждане , благдарение на двата- горен и долен изходни отвора.  Вие сами решавате откъде да се подава въздушната струя .

Чист въздух - Филтърната система IAQ има антибактериален,  антивирусен ефект и премахва някои видове миризми.

-  Енергоспестяване -  благодарение на иновативната си инверторна техология, климатика  е изключително енергоефективен  и работата му е съпътствана с ниски разходи за ел.енергия.

ПроизводителToshiba
За помещенияот 15 до 25 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане45/65 m3
t° на приложение (охлаждане)от -10 до 46 °C
t° на приложение (отопление)от -15 до 24 °C
Отдавана мощност (охлаждане)1.10-2.50-3.10 kW