0
Нямате продукти в количката.

Toshiba

Toshiba RAS-167SKV-E7

Миещ се преден панел

Миещ се преден панел

Функция „AUTO FAN”

Вентилаторът сам регулира скоростта на подавания въздух, като по този начин се регулира прецизно температурата в помещението.

Функция „Автоматичен рестарт“
Функцията се изразява в стартиране на клиамтизатора с последните му зададени настройки в случаите, когато преди това е било прекъснато зах
Функция „Дезинфекция на топлообменника“
Функцията се изразава в 20 минутно изсушаване на вътрешния топлообменник, след като е работил в режим охлаждане (след работа в режим охлажда
Функция „Реене на клапите и позициониране“

Жалузите на климатизатора постоянно менят посоката на подаване в помещението на въздушната струя и по този начин се осигурява равномерност на температурата в помещението. Другата функция, която позволява режима е точно позициониране на подавания въздух по ваше желание.

Функция „Сън“

Режим сън се изразява в контролиране на температурата в режим охлаждане, като повишава с по 1ºС температурата на всеки 1 час за 2-3 часа.

Функция „Таймер“

Програмируем таймер за задаване час на включване и/или изключване на климатика.

Функция „Турбо мощност“

Функцията служи за форсиране на клиамтизатора и работа на максимална мощност, като по този начин бързо се достига зададената температура.


Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
78%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
56%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
38%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
93%
160900лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


Безплатна доставка
5 години гаранция

 

Моделът Toshiba RAS-SKV-E7 AvAnt  е инверторен модел за висок стенен монтаж с компактен съвременен дизайн. Разполага със самопочистваща функция, свалящ се преден панел за по-лесна поддръжка. Системата за филтриране 3 в 1 за намаляване на бактериите, предотвратяване на алергии и премахване на миризми.

ПроизводителToshiba
За помещенияот 30 до 40 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане80/105 m3
t° на приложение (охлаждане)От -10 до+ 46°С
t° на приложение (отопление)От -15 до+24°С
Отдавана мощност (охлаждане)1.10-4.40-5.00 kW
pdf Упътване Toshiba RAS-167SKV-E7 свали
pdf Техн. док. Toshiba RAS-167SKV-E7 свали
pdf Каталог Toshiba RAS-167SKV-E7 свали