0
Нямате продукти в количката.

FUJI ELECTRIC

FUJI ELECTRIC RSG14KM / ROG14KMTA


Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
81%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
79%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
80%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
81%
169900лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


Безплатна доставка
3 години гаранция

Новият модел General за 2019г. ASHG14KMTB се отличава със стилен и елегантен дизайн, висока енергийна ефективност, работи с екологичния фреон R32, и е с по-голям топлообменник за постигане на по-високи стойности на 
ПроизводителFUJI ELECTRIC
За помещенияот 30 до 40 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане80/100 m3
t° на приложение (охлаждане)-10°C до +46°C
t° на приложение (отопление)-15°C до +24°C
Отдавана мощност (охлаждане)0.90-4.20-4.40 kW