0
Нямате продукти в количката.

Panasonic

Panasonic KIT-E12QKE

Функция "PATROL сензор"
Сензорът следи за замърсители във въздуха и при наличието на вредности, активира автоматично системата за почистване. Веднъж активирала се системата работи в продължение на 24 часа, като тя се активира и при изключен климатик.
Функция "Таймер“
Служи за включване и изключване на климатика.
Функция"ECONAVI сензор"
Сензорът следи за човешко присъствие в стаята и регулира ориентацията на въздушната струя, като осигурява по този начин максимален комфорт и довежда до спестяване на сметките.
Функция"Автоматичен режим"
Автоматична промяна на режима от отопление в охлаждане и обратното, в зависимост от зададената температура.
Функция"Автоматичен рестарт"
Възстановява експлоатацията на климатика в случай на спиране на захранването при авария например или др. Стартирайки климатизаторът продължава да работи на последно зададеният режим преди спирането.
Функция"Безжично дистанционно управление"
Безжично дистанционно управление.
Функция"Инверторна система"
Осигурява прецизен контрол на температурата в помещението за по-добър комфорт и води до понижаване на енергийните разходи.
Функция"Отопление до -15º външна температура"
Климатизаторът безпроблемно работи в режим отопление и до много ниски температури.
Функция"Режим умерено сухо охлаждане"
Режимът възпрепятства бързото понижаване на влажността в помещението при режим охлаждане.
Функция"Система Автокомфорт"
Следи за наличие на хора в помещението и когато то е необитаемо превключва работата на климатика в икономичен режим.

Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
100%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
89%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
87%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
90%
164900лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


Безплатна доставка
2 години гаранция
Безплатен монтаж

Моделът Panasonic KIT-EQKE ETHEREA е инверторен тип със спечелена награда от Product Design Awards. Със сензорът Econavi се постига с 30 процента намаляване на разходите за електроенергия. Nanoe-G допринася за обезвреждането на вредните микроорганизми и създаването на една свежа и здравословна среда.

ПроизводителPanasonic
За помещенияот 25 до 35 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане70/80 m3
t° на приложение (охлаждане)oт -10 до +43°С
t° на приложение (отопление)от -15 до +24°С
Отдавана мощност (охлаждане)0.85-3.50-4.00 kW