0
Нямате продукти в количката.

Mitsubishi Heavy

Mitsubishi Heavy SRK/SRC 50 ZS-W


Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
79%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
68%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
82%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
85%
241900лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


Безплатна доставка
3 години гаранция
Безплатен монтаж
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Най-новият модел на Mitsubishi Heavy от серията Premium е с алерген деактивиращ филтър и фотокаталитичен миещ се филтър. Енергоспестяващите му функции го правят много атрактивен. Има възможност за работа в режим охлаждане при много ниски външни температури, притежава микрокомютърно обезкрежаване и самодиагностика.

ПроизводителMitsubishi Heavy
За помещенияот 35 до 45 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане91/117 m3
t° на приложение (охлаждане)от - 10 °C до + 46 °C
t° на приложение (отопление)от - 15 °C до + 24 °C
Отдавана мощност (охлаждане)1.70-5.00-5.50 kW