0
Нямате продукти в количката.

Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE


Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
78%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
78%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
49%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
83%
159900лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


Безплатна доставка
3 години гаранция
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

Моделът Mitsubishi Electric MSZ-SF е инверторен тип, работещ надеждно и ефективно през цялата година. Климатикът е снабден с функцията I save, която дава възможност за пестене на енергия при напускане на помещението. Нивото на шум е изключително ниско – до 21 db, което го прави подходящ за спални и работни помещения. Притежава система от наноплатинени филтри, които имат антиоксидантни и антибактериални свойства.

ПроизводителMitsubishi Electric
За помещенияот 25 до 35 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане60/90 m3
t° на приложение (охлаждане)От -10 до 46°C
t° на приложение (отопление)От -15 до +24°С
Отдавана мощност (охлаждане)1.10-3.50-3.80 kW
pdf Упътване Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE свали
pdf Каталог Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE свали
pdf Техн. док. Mitsubishi Electric MSZ-SF35VE свали