0
Нямате продукти в количката.

Mitsubishi Heavy

Mitsubishi Heavy Mitsubishi Heavy SRK / SRC 45 ZSP-W

24-часов On / Off програмируем таймер
24-часов програмируем таймер.
Функция „AUTO RESTART”
След възстановяване на спряло захранване, климатизаторът автоматично стартира, като автоматично възобновява операциите, зададени преди прекъсване на захранването.
Режим „Автоматична работа“
Климатикът автоматично избира дали да работи в режим отопление, охлаждане или изсушаване. Основните параметри, по които се влияе са вътрешна зададена температура, външна температура и относителна влажност.
Функция „Висока мощност“
Устройството може да работи в режим "Висока мощност"(HI POWER)за 15 минути. Този режим се използва за бързо достигане на желаната температура.
Режим „Самопочистване“
Самопочистването е операция, която в продължение на 2 часа след като климатикът е преостановил работа, вътрешният вентилатор продължава да работи на много ниска скорост, с цел да изсуши топлообменника. По този начин се ограничава развитието на мухъл.
Функция"Икономичен режим"
Устройството постига ефективна енергоспестяваща работа, докато все още поддържа комфортно охлаждане или отопление в помещението.
Функция „Самодиагностика“
Функцията служи за системна проверка и установяване на проблемно звено в инсталацията, което улеснява сервизните специалисти.

Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
78%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
71%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
58%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
83%

Новата серия SRK / SRC 25 ZSP-S е стенна инверторна сплит система с номинална охладителна мощност 2.5 kW, серия Standard с подобрени технически показатели и диазайн.
ПроизводителMitsubishi Heavy
За помещенияот 30 до 40 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане78/104 m3
t° на приложение (охлаждане)от -15 до 46°C
t° на приложение (отопление)от -15 до +24°С
Отдавана мощност (охлаждане)1.30-4.50-4.80 kW