0
Нямате продукти в количката.

Mitsubishi Heavy

Mitsubishi Heavy SRK/SRC 20 ZMX-S


Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
100%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
100%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
70%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
70%
185000лв.
192900лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


Безплатна доставка
3 години гаранция
Безплатен монтаж
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

 

Моделът Mitsubishi Heavy SRK-ZMX е хиперинверторен тип от много висок енергиен клас А++. Притежава отлична система за пречистване на въздуха с антиалергенен и фотокаталитичен миещ се филтър, подходящо и за хора с алергии. Функцията 3D-AUTO осигурява триизмерен контрол на въздушния поток: жалузите се преместват както в хоризонтална, така и във вертикална посока, което дава възможност за най- добро разпределение на въздушния поток в пространството.

ПроизводителMitsubishi Heavy
За помещенияот 10 до 20 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане40/65 m3
t° на приложение (охлаждане)от -15 до +46°С
t° на приложение (отопление)от -15 до+24°С
Отдавана мощност (охлаждане)0.90-2.00-3.10 kW
pdf Упътване Mitsubishi Heavy SRK/SRC 20 ZMX-S свали
pdf Каталог Mitsubishi Heavy SRK/SRC 20 ZMX-S свали