0
Нямате продукти в количката.

Mitsubishi Heavy

Mitsubishi Heavy Mitsubishi Heavy SRF / SRC 35 ZMX-S

Функция"Allergen Clear Filter"
Филтърът служи за почистване на въздуха от цветен прашец, акари, както и всякакви алергени.
Функция „AUTO RESTART”
След възстановяване на спряло захранване, климатизаторът автоматично стартира, като автоматично възобновява операциите, зададени преди прекъсване на захранването.
Режим „Автоматична работа“
Климатикът автоматично избира дали да работи в режим отопление, охлаждане или изсушаване. Основните параметри, по които се влияе са вътрешна зададена температура, външна температура и относителна влажност.
Режим „Изсушаване“
Климатизаторът изсушава въздуха в помещението, като работи в режим охлаждане.
Функция"Икономичен режим"
Устройството постига ефективна енергоспестяваща работа, докато все още поддържа комфортно охлаждане или отопление в помещението.
Функция „Самодиагностика“
Функцията служи за системна проверка и установяване на проблемно звено в инсталацията, което улеснява сервизните специалисти.
Функция"Светещи бутони дистанционно"
Бутоните на дистанционното управление са направени от фосфорициращ материал, който свети в тъмното.
Функция"Фотокаталитичен и дезодориращ филтър"
Той запазва въздуха свеж и влиза в контакт с молекулите на миризмите. Способностите на филтъра могат лесно да се възстановят чрез почистване и излагане филтъра на слънчева светлина.

Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
100%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
83%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
53%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
70%
262800лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


Безплатна доставка
3 години гаранция
Безплатен монтаж

SRF / SRC 35 ZMX-S е подова хипер инверторна сплит система с номинална охладителна мощност 3.5 kW, серия Diamond.
ПроизводителMitsubishi Heavy
За помещенияот 25 до 35 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане65/91 m3
t° на приложение (охлаждане)- 15 °C до + 46 °C
t° на приложение (отопление)- 15 °C до + 24 °C
Отдавана мощност (охлаждане)0.90-3.50-4.10 kW