0
Нямате продукти в количката.

Midea

Midea MA2-09NXD0-I Prime 2019 Инверторен климатик 9000BTU стенен тип

Функция"Автоматичен режим"
Активирана, тази функция автоматично определя режима на работа на климатика(отопление или охлаждане)в зависимост от зададената температура.
Функция"Режим Турбо"
С тази функция, климатикът подава максимална мощност на изхода при охлаждане или отопление, стаята се климатизира бързо и за кратък период от време се достигат желаните зададени параметри.

Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
62%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
72%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
45%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
71%
72900лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


Безплатна доставка
3 години гаранция

Новата серия на  Midea MA2-09NXD0-I от серия Prime 2019г. Работи с новия екологичен фреон и е висок енергиен клас и на охлаждане и на отопление. Също така притежава супер тих режим на работа на вътрешното тяло, което Ви гарантира пълноценна почивка и спкоен сън.
ПроизводителMidea
За помещенияот 15 до 25 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане35/60 m3
t° на приложение (охлаждане)-15 ~ 50
t° на приложение (отопление)-15 ~ 30
Отдавана мощност (охлаждане)1.02-2.60-3.22 kW