0
Нямате продукти в количката.

LG

LG D24CM Sirius INVERTER V

Автоматично почистване "Plasmaster"
Функцията служи за предпазване от развитие на мухъл и бактерии в кухини на топлообменника във вътрешното тяло.
Фукция"Пълна тишина"
Използваните технологични подобрения във вентилатор вътрешно тяло ( SkewFan), както и компресор работещ с минимални нива на вибрации, правят климатикът номер едно по безшумност - 17 dB.
Функция "4-посочно насочване на струята"
Благодарение на тази функция, осигурява бързо и равномерно разпределение на студения въздух в цялата стая.
Функция "Форсирано охлаждане(Cool Jet)"
Функцията служи за бързо охлаждане на помещението. При активирането и се намалява вътрешната температура в рамките на 5 градуса за 3 минути.
Функция"Антивирусен и анти-алергенен филтър"
Филтърната материя неутрализира опасните за здравето вируси и премахва различни алергени. Филтърът е тестван от авторитетни институции в областта на екологията и микробиологията, които удостоверяват възможността на филтриращата система да пречиства въздуха от някои видове смъртоносни вируси, включително грипен вирус A (H1N1).
Функция"Йонизатор Plasmaster"
Над 2 милиона йони, генерирани от йонизаторът Plasmaster, напълно стерилизират въздуха и създаваат здравословна и комфортна среда за обитателите.
Функция"Лесен монтаж"
Климатизаторите са конструирани така, че плътно да прилепват модулите към стена. Те се монтират лесно и ефикасно, независимо от околната среда. Пространството за тръбния сноп е много по-голямо спрямо други марки климатизатори, което улеснява процеса на монтаж.
Функция"Стилен дизайн"
Климатизаторът спада към т.нар дизайнерски модели. Те са разработени освен с цел осигуряване на вашият комфорт, но и да украсяват помещението, в което са инсталирани, правейки го различно и елегантно.

Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
71%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
84%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
93%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
75%
249900лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


3 години гаранция
Безплатен монтаж

Моделът Sirius Invertor V е представител на най-новото поколение битови климатици  съвместяващ компактен размер,  голяма мощност  , надеждна работа и високо ефективна работа.

ПроизводителLG
За помещения m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане95/130 m3
t° на приложение (охлаждане) от -15 до +48°C
t° на приложение (отопление)от -10 до +24°C
Отдавана мощност (охлаждане)0.90-6.60-7.42 kW