0
Нямате продукти в количката.

FUJI ELECTRIC

FUJI ELECTRIC RSG-14LMCA

Режим Тиха работа

Този режим служи за ограничаване шума на външното тяло( става за сметка на мощността).

Филтър "Apple catechin"

Антибактериален филтър, съдържащ в себе си полифеноли, извлечени от ябълки, абсорбира вредните микроорганизми и ги неутрализира. Филтърът също така улавя фините прахови частици чрез статично електричество.

Функция "Auto changeover"

Микрокомпютърът следи за зададената вътрешна температура и моментната външна, на базата на тези показатели той избира в какъв режим да работи климатика - отопление или охлаждане.

Функция "Auto restart"

Климатизаторът възстановява своето функциониране, което е било спряно поради прекъсване на ел.захранване поради някаква причина, запазвайки последно зададените си настройки.

Функция "Timer"

Представлява 24- часов on/off таймер, позволяващ програмирането режима на работа на климатика във времето.

Функция "up/down"

Функцията се изразава в реене на клапата по вертикално направление.

Функция "Таймер за сън"

Представлява 24- часов on/off таймер , позволяващ програмирането режима на работа на климатика във времето.

Функция"Air flow adjustment"

Функцията се състои в прецизно автоматично насочване на въздушната струя за още по-ефективно поддържане на температурата в помещението.

Функция"Filtr sign"

Функцията служи за известяване , че филтърът е замърсен и трябва да бъде почистен

Функция"Ion filter"

Дълготраен филтър който дезодорира и йонизира въздуха.


Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
78%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
71%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
48%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
79%
189900лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


Безплатна доставка
3 години гаранция
Безплатен монтаж

Моделът Fuji Electric RSG LMCA е инвертор , който предлага високо качество и комфорт. Има система за очистване на въздуха от прах и микроорганизми с ябълко- кехатинов филтър . С функцията за изсушаване на вътрешния топообменник се предотвратява растежа на плесени. Температурата на въздуха се конролира, а въздушния поток се насочва прецизно като по този начин се намалява разхода за електроенергия до 40 процента.

ПроизводителFUJI ELECTRIC
За помещенияот 30 до 40 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане80/100 m3
t° на приложение (охлаждане)oт -10 до +43°С
t° на приложение (отопление)oт -15 до+24°С
Отдавана мощност (охлаждане)0.90-4.00-4.30 kW
pdf Упътване FUJI ELECTRIC RSG-14LMCA свали
pdf Каталог FUJI ELECTRIC RSG-14LMCA свали