0
Нямате продукти в количката.

Fujitsu

Fujitsu ASYG14KGTA/AOYG14KGCA

Функция"Air flow adjustment"
Функцията се състои в прецизно автоматично насочване на въздушната струя за още по-ефективно поддържане на температурата в помещението.
Функция "Powerful"
Стартирането на функцията дава възможност за бързо охлаждане или отопление на помещението до комфортна температура, за сметка работата на максимална мощност, компресора и максимална скорост на вентилатор вътрешен модул.
Функция "Таймер за сън"
Представлява 24- часов on/off таймер , позволяващ програмирането режима на работа на климатика във времето.
Филтър "Apple catechin"
Антибактериален филтър, съдържащ в себе си полифеноли, извлечени от ябълки, абсорбира вредните микроорганизми и ги неутрализира. Филтърът също така улавя фините прахови частици чрез статично електричество.
Функция "Auto restart"
Климатизаторът възстановява своето функциониране, което е било спряно поради прекъсване на ел.захранване поради някаква причина, запазвайки последно зададените си настройки.
Функция "Auto changeover"
Микрокомпютърът следи за зададената вътрешна температура и моментната външна, на базата на тези показатели той избира в какъв режим да работи климатика - отопление или охлаждане.
Функция "up/down"
Функцията се изразава в реене на клапата по вертикално направление.

Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
85%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
82%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
87%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
86%

Най-новият хиперинвертор на Fujitsu ASYG14KGTA е с изящен тънък дизайн и перлен устойчив цвят на вътрешното тяло. Супер икономичен и сезонно ефективен е със сензор "Human Sensor", който улавя движенията на хората в помещението.

ПроизводителFujitsu
За помещенияот 30 до 40 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане91/100 m3
t° на приложение (охлаждане)- 10 °C до + 46 °C
t° на приложение (отопление)- 15 °C до + 24 °C
Отдавана мощност (охлаждане)0.90-4.20-5.00 kW