0
Нямате продукти в количката.

Fujitsu

Fujitsu ASYG09KETA/AOYG09KETA Инверторен климатик 9000 BTU


Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
90%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
80%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
70%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
92%
144900лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


Безплатна доставка
3 години гаранция

Климатиците на FUJITSU  модел ASYG KETA са  вдъхновяваща комбинация от изящни форми , качествена изработка и невероятна ефективност. Той се предлага в два цветови варианта - бял и сив.
Климатика е проектиран с перфектен дизайн предлагащ изключително малко аеродинаично съпротивление, и изключително качествени компоненти които работят почти безшумно . Това осигурява ниски нива на шум и същевременно висока ефективност благодарение на специално проектираните вентилатор и топлообменник. Шумът от вътрешния модул е на практика неуловим - 20dB в безшумен режим.

ПроизводителFujitsu
За помещенияот 15 до 25 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане40/65 m3
t° на приложение (охлаждане) от -10 до +46°C
t° на приложение (отопление)от -15 до +24°С
Отдавана мощност (охлаждане)0.90-2.50-3.20 kW