0
Нямате продукти в количката.

FUJI ELECTRIC

FUJI ELECTRIC RSG-09LUCA

Режим поддържане на 10ºС

Температурата се поддържа не по-ниска от 10ºС, предпазвайки помещението от изстиване когато няма хора в него. Тази функция стартира само когато температурата вътре падне под 10ºС.

Режим Тиха работа

Този режим служи за ограничаване шума на външното тяло( става за сметка на мощността).

Филтър "Apple catechin"

Антибактериален филтър, съдържащ в себе си полифеноли, извлечени от ябълки, абсорбира вредните микроорганизми и ги неутрализира. Филтърът също така улавя фините прахови частици чрез статично електричество.

Функция "Auto changeover"

Микрокомпютърът следи за зададената вътрешна температура и моментната външна, на базата на тези показатели той избира в какъв режим да работи климатика - отопление или охлаждане.

Функция "Auto restart"

Климатизаторът възстановява своето функциониране, което е било спряно поради прекъсване на ел.захранване поради някаква причина, запазвайки последно зададените си настройки.

Функция "Powerful"

Стартирането на функцията дава възможност за бързо охлаждане или отопление на помещението до комфортна температура, за сметка работата на максимална мощност, компресора и максимална скорост на вентилатор вътрешен модул.

Функция "Timer"

Представлява 24- часов on/off таймер, позволяващ програмирането режима на работа на климатика във времето.

Функция "up/down"

Функцията се изразава в реене на клапата по вертикално направление.

Функция "up/down"

Функцията се изразава в реене на клапата по вертикално направление.

Функция "week timer"

Със седмичният таймер можете да настройвате за всеки ден от седмицата пускането и спирането на климатика.

Функция "Таймер за сън"

Представлява 24- часов on/off таймер , позволяващ програмирането режима на работа на климатика във времето.

Функция"Air flow adjustment"

Функцията се състои в прецизно автоматично насочване на въздушната струя за още по-ефективно поддържане на температурата в помещението.

Функция"Filtr sign"

Функцията служи за известяване , че филтърът е замърсен и трябва да бъде почистен

Функция"Ion filter"

Дълготраен филтър който дезодорира и йонизира въздуха.


Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
83%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
100%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
58%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
87%
154900лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


Безплатна доставка
3 години гаранция
Безплатен монтаж

Моделът Fuji Electric RSG LUCA  е с компактен дизайн и тънко вътрешно тяло, на което лицевия панел се отваря вертикално в работен режим. Отличава се с 3 режимен таймер : седмичен, програмен и за сън. Индикираща лампа показва кога е необходимо да се почисти филтъра. Усъвършенствана е системата за пречистване на въздуха, разработена въз основа на древна япоска традиция за използване на естествени съставки  : ябълко-кехатинови филтри и йонна дезодорация.

 

ПроизводителFUJI ELECTRIC
За помещенияот 15 до 25 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане45/70 m3
t° на приложение (охлаждане)от -10 до +43°С
t° на приложение (отопление)от -15 до+24°С
Отдавана мощност (охлаждане)0.50-2.50-3.00 kW
pdf Упътване FUJI ELECTRIC RSG-09LUCA свали
pdf Каталог FUJI ELECTRIC RSG-09LUCA свали