0
Нямате продукти в количката.

Daikin

Daikin FTXC60B/RXC60B SENSIRA 22000BTU


Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
55%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
58%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
32%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
86%
219900лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


3 години гаранция
Безплатен монтаж

Най-новата "SENSIRA" серия на Daikin- модел 2018 г. Произвежда се в европейските заводи на Daikin в Чехия. Отличава се с добри показатели, енергиен клас A+, гарантирана работа при ниски температури, високо качество на изработка, добри филтри и екстри.

 

ПроизводителDaikin
За помещенияот 35 до 45 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане90/125 m3
t° на приложение (охлаждане)от -10 до 46°C
t° на приложение (отопление)от -15 до +18°С
Отдавана мощност (охлаждане)1.70-6.23-7.00 kW