0
Нямате продукти в количката.

Fujitsu

Fujitsu ASYG12LLCE / AOYG12LLCE


Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
79%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
69%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
38%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
96%
119900лв.
124900лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


Безплатна доставка
3 години гаранция
Безплатен монтаж

Модел от 2019г., Fujitsu 12LLCE е много добра комбинация между стилен дизайн, надеждна работа и изгодна цена. Позволява бързо достигане на желаната температура чрез работа на компресора на максимална скорост. Благодарение на безшумната работа на вентилатора се постига комфортна и спокойна среда в спални и работни помещения.

ПроизводителFujitsu
За помещенияот 25 до 35 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане65/90 m3
t° на приложение (охлаждане) от -10°C до +43°C
t° на приложение (отопление)от -15°C до +24°С
Отдавана мощност (охлаждане)0.90-3.40-3.80 kW