0
Нямате продукти в количката.

General

General ASHG09KGTB / AOHG09KGCA


Работоспособност
Индексът Работоспособност преставлява сложен алгоритъм, свързан с обработката на данни събрани на базатаексплоатация на определен брой климатици от даден модел. Вземат се предвид дефектируемостта в процентно отношение и ефективността на работа в режим отопление при ниски температури. Също така индексът е в пряка зависимост от средната продължителност на живота на климатиците от даден производител, при правилна експлоатация .
81%
Екстри
Индексът Екстри отчита някой допълнителни функционалности и добавени екстри. Този индекс е относителен и се оценява в процентно отношение на базата на следните съществуващи екстри: програмируем таймер/10%/, авторестарт/10%/, плазмен филтър/20%/, допълнителни филтри/10-20%/, прахово самопочистване/30%/, автоматична настройка на вертикалния въздушен поток/10%/, сензор за движение/10%/, аспирация или подаване на свеж въздух/30%/, ултравиолетова лампа/20%/ и др.
80%
Показатели
Индексът Показатели представлява процентно съотношение на показателите /COP, EER, работа при ниски температури/ на дадения модел спрямо максималните показатели на модели от същия клас мощност.Колкото по- висок е този показател, толкова по- висок е енргийния клас на климатика.
100%
Клима Техник рейтинг
Клима Техник рейтинг - представя съотношението между горните три индекса и цената на климатизатора. Колкото по-голяма е стойността на Клима Техник Индекс, толкова по- добро е съотношението между цената, качеството и параметрите на агрегата. Този показател оценява стойността, която заплащате за получената работоспособност и екстри и до колко рационален е Вашият избор.
90%
148900лв.
Количество

Виж изгоднни схеми на изплащане


Безплатна доставка
3 години гаранция

Новият хиперинверторен модел General за 2019г. ASHG09KGTB e изключително енергоефективен с клас А+++ в режим охлаждане и в режим отопление. Отличава се с изключително високи стойности на 
ПроизводителGeneral
За помещенияот 15 до 25 m2
Препоръчителен обем за отопление/охлаждане40/65 m3
t° на приложение (охлаждане)-10°C до +46°C
t° на приложение (отопление)-15°C до +24°C
Отдавана мощност (охлаждане)0.90-2.50-3.40 kW