0
Нямате продукти в количката.

Застраховка

Застраховка

С покупката на климатик, Вие го получавате определен от производителя гаранционен срок, който покрива евентуални технически неизправности и дефекти по време на експлоатацията. Но дали това е достатъчно? Като водеща компания на пазара, ние се грижим постоянно за Вас- нашите клиенти. Смятаме, че е добра идея климатикът да бъде застрахован срещу пожар, земетресение, токов удар, наводнение и др.


Преглагаме на своите клиенти сключване на изгодни застраховки, които защитатават вашият климатик. Нещо повече- със застраховката на климатика, Вие получавате защита от пълна загуба или частична вреда на цялото недвижимо и движимо имущество във Вашия дом! Застраховката покрива до 10000 лв. щети за недвижимо имущество и до 5000 лева за движимо (към тази категория спадат и климатиците)!

И СЕГА ВНИМАНИЕ - ВИЖТЕ НАШЕТО СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!

ЗАСТРАХОВАЙ КЛИМАТИКА И ДОМА СИ САМО ЗА 25 ЛВ. НА ГОДИНА СРЕЩУ ТОКОВ УДАР, ПОЖАР, НАВОДНЕНИЕ, КРАЖБА И ДР., С ПОКРИТИЕ НА ЩЕТИ ДО 10 000 ЛВ.!


Специален подарък

В желанието си да защитим ценните вложения, на нашите клиенти, ние подаряваме застраховка, за първата година със всеки закупен климатик на стойност над 2000 лв.!