0
Нямате продукти в количката.

Гаранция за най-добра цена

Гаранция за най-добра цена 1

Вие търсите определен модел климатик с най-изгодна цена? Ние Ви гарантираме най-добра цена за предлаганите от нас качествени климатици. Какво означава това? Нашите специалисти непрекъснато следят нивата на цените на пазара и адекватно ги актуализират и корегират, така че да бъдат най- изгодни за Вас. Разгледайте нашите предложения, сравнете ги с цените на нашите конкуренти и ако намерите по- изгодна цена, обадете се на 02/444 87 87 или използвайте формата за контакт, за да отговорим с нашето предложение. Клима Техник винаги се стреми към най- добри цени плюс перфектана консултация, добро обслужване и надежден сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване.

* Гаранция за най- добра цена важи за модели предлагани от специализирани фирми за климатична техника и хипермаркети. Ние не се сравняваме с фирми без офис и сервиз, както и с „фирми-фантоми“ или тип онлайн магазини за „всякаква техника“. Когато купувате от такива фирми, поемате сериозен риск относно правилната инсталация, гаранционна и следгаранционна поддръжка.


Освен най- добра цена при нас ще получите:

ПЕРФЕКТЕН МОНТАЖ- Нашите монтажни групи са с богат опит и професионална квалификация. Спазват се перфектна хигиена на монтажа и всички технически изисквания.

ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ- Гаранционната подддръжка се осъществява от квалифицирани сервизни техници. Клима Техник разполага със собствена сервизна база, оборудвана с модерна техника.

СЛЕД ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ- Ние поемаме грижите за Вашия климатик от монтажа до неговия експлоатационен край. Перфектната поддръжка и грижи ще удължат живота на климатика двойно.

Гаранция за най-добра цена 2